Últimas noticias Hemeroteca

Martes, 15 de Octubre de 2019

Otras localidades

Els sindicats esperen un moviment de Ryanair

Els sindicats esperen que ara sigui la companyia la que convoqui la taula de negociació i es pugui evitar el tancament de bases com la del Girona - Costa Brava

Aquest diumenge s'han acabat les jornades de vaga convocades a Ryanair i ho fan amb una incidència mínima. Els sindicats esperen que ara sigui la companyia la que convoqui la taula de negociació i es pugui evitar el tancament de bases com la del Girona - Costa Brava. fins ara, però, els irlandesos s'han mogut més aviat poc.

Punt i final a la que, segons els promotors, és la vaga més llarga de la història de Ryanair. Els passatgers no ho han notat en incidències per volar ja que la mobilització s'ha convertit en un vaga de bar: no passaven el carro de menjar i begudes. Una acció de protesta que han seguit entre un 70 i un 80% dels treballadors, segons els sindicats.

A partir d'aquí esperen que ara l'empresa s'assenti a negociar. La portaveu del sindicat USOC, Lidia Arasanz, retreu a ryanair que els digui que no poden recolocar els treballadors actuals mentre està incorporant noves persones a l'empresa.

Una situació que Arasanz assegura que els genera angoixa ja que senten que Ryanair està jugant amb el seu futur laboral portant-lo als límits de la llei.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?