Últimas noticias Hemeroteca

Jueves, 17 de Octubre de 2019

Otras localidades

PLENO EN EL PARLAMENT PLENO EN EL PARLAMENT Quim Torra comparece en el Parlament para evaluar la situación en Cataluña

Arriba Sykes

La jugadora nordamericana de l'Uni Girona aterra a Catalunya dimarts al matí i podria ser que ja pogués debutar dissabte a Zamora

Sykes, en una acció de la final contra Canadà. /

La jugadora nordamericana acaba de proclamar-se campiona del Campionat Panamericà la matinada de diumenge a dilluns i ha decidit no tornar al seu país per celebrar el títol sinó que ha volat directe a Catalunya.

Està previst que aterri dimarts al matí i arribi tot seguit a Girona però al club encara no tenen clar si això vol dir que ja podrà debutar aquest dissabte a la pista del Quesos El Pastor de Zamora perquè Sykes té per contracte una setmana de vacances. De tota manera, el seu concurs el dimecres dia 9 a Sant Sebastià, a la pista del Gipuzkoa, està gairebé assegurat.

Amb l'equip del seu país ha anotat en aquest torneig continental una mitjana de 7 punts per partit i ha agafat 3 rebots en 15 minuts de presència a pista. A Girona ha de tenir un paper molt més preponderant.

Sykes és una de les tres jugadores que formen part de la plantilla de l'Spar Citylift Girona que encara no han pogut jugar ni a la Supercopa ni la primera jornada de lliga. La següent en entrar a competir hauria de ser Sonja Petrovic, operada d'unes molèsties al genoll la setmana passada -encara sense data de retorn- i l'última, la base Nuria Martínez. No serà, però, fins d'aquí a cinc o sis mesos.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?