Últimas noticias Hemeroteca

Jueves, 17 de Octubre de 2019

Otras localidades

PLENO EN EL PARLAMENT PLENO EN EL PARLAMENT Quim Torra comparece en el Parlament para evaluar la situación en Cataluña

La Junta Electoral ordena la retirada de la pancarta de la façana de l'ajuntament

Hores abans, el ple municipal havia decidit mantenir-la amb el suport dels comuns, que en la darrera votació es van abstenir i ahir van fer decantar la balança.

Aquesta matinada ha finalitzat el termini que donava la Junta Electoral a l'Ajuntament de Tarragona per retirar la pancarta amb el lema “Llibertat Presos Polítics”, que avui a primera hora del matí continuava penjada.

El consistori prepara al.legacions a aquest requeriment, que la Junta Electoral ha decidit després d'una denúncia del Partit Popular. Hores abans que es conegués, els Comuns de Tarragona van abandonar l'equidistància per possibilitar que el plenari donés un ajustat suport polític a la continuïtat de la pancarta a la façana. Hermán Pinedo, el portaveu, justificava el canvi dels comuns, que van abstenir-se la darrera vegada.

El ple de Tarragona va debatre dues mocions sobre la pancarta, una del PP i l'altra del PSC. Ciutadans va revelar que havia negociat amb els comuns el seu vot (que fa de frontissa entre els dos blocs) no a favor sinó en contra de la pancarta.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?