Últimas noticias Hemeroteca

Jueves, 17 de Octubre de 2019

Otras localidades

PLENO EN EL PARLAMENT PLENO EN EL PARLAMENT Quim Torra comparece en el Parlament para evaluar la situación en Cataluña

24 morts en accidents de trànsit a les comarques de Girona, un 25% menys

El Servei Català de Trànsit alerta de l'augment de víctimes dels col·lectius més vulnerables

Un accident on va morir un matrimoni a Caldes aquest mes /

4 de cada 10 dels morts en accidents de trànsit anaven en moto, en bici o a peu. En el que portem d'any, han mort 2 vianants i 2 ciclistes, mentre que l'any passat no n'hi va haver cap.

Els motoristes morts han estat 5, els mateixos que el mateix període del 2018. El director del Servei Català de Trànsit Juli Gendrau destaca que encara queda molta feina per fer perquè tothom sigui conscient de la seva vulnerabilitat.

La majoria de víctimes mortals d'aquest any han mort en cap de setmana - sobretot dissabtes al matí o diumenges a la tarda - o festiu. Ho associen a distraccions i a que són moments d'oci i relaxació. També destaca l'augment de víctimes majors de 65 anys.

Aquest dimarts, dues víctimes mortals

Dues persones van morir ahir a la tarda a la C-31 a Torroella de Fluvià, a l'Alt Empordà. Per causes que s'estan investigant, dos cotxes van xocar frontalment. En l'accident, també van quedar ferides dues persones més. Amb aquesta víctima, ja són 136 les persones que han perdut la vida a les carreteres catalanes en el que portem d'any.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?