Últimas noticias Hemeroteca

Jueves, 17 de Octubre de 2019

Otras localidades

PLENO EN EL PARLAMENT PLENO EN EL PARLAMENT Quim Torra comparece en el Parlament para evaluar la situación en Cataluña

L'informe de l'amfiteatre, a l'ombra

El Port de Tarragona desconeixia el document que alertava de la seguretat del monument malgrat organitzar un acte amb més de 400 persones.

Amfiteatre. /

L'Ajuntament de Tarragona va amagar al Port l'existència d'un informe que alertava del risc per a la seguretat de les persones a l'amfiteatre romà en un acte que va reunir 400 persones. Va trigar 17 dies en clausurar el monument al públic.

Les conclusions d'aquest informe són contundents: la degradació de l'amfiteatre romà posa en risc la seguretat de les persones i també la integritat del monument, que corre el risc avui que es desprenguin murs i pedres de grans dimensions, segons un document encarregat per l'anterior govern al que ha tingut accés SER Catalunya.

L'ajuntament el va rebre el dia 10 de setembre, sis dies abans que l'element patrimonial icònic de la ciutat acollís 400 representants del sector del transport internacional de pasta de paper, un acte organitzat pel Port de Tarragona. Divendres passat, el regidor de Patrimoni, Hermán Pinedo, dels Comuns, va anunciar la clausura de l'amfiteatre al públic, i va considerar també que les actuacions que cal fer a l'amfiteatre no són una qüestió d' "avui per demà".

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?