Sociedad
Premios Ondas

Rècord d'inscripcions als Premios Ondas 2019

S'han rebut 450 candidatures procedents de 25 països de tot el món. La decisió del jurat es donarà a conèixer el proper 16 d'octubre

CADENA SER

Barcelona

La 66a edició dels Premios Ondas ha aconseguit establir el rècord d'inscripcions rebent més de 450 candidatures procedents de 25 països de tot el món. És la segona ocasió en la història dels premis que se superen les 400 inscripcions.

Aquest augment també ha suposat un nou rècord de candidatures rebudes en la categoria de Ràdio Nacional superant la xifra de la passada edició, que en aquest moment s'havia convertit en el màxim històric. En les categories Internacionals l'augment de candidatures rebudes ha suposat també establir un nou rècord d'inscripcions.

El termini va finalitzar l'1 d'octubre i la decisió del jurat es donarà a conèixer el 16 d'aquest mateix mes.

Com en cada edició, es formarà un jurat de cinc membres per a cadascuna de les categories: Nacional de Ràdio, Nacional de Publicitat a Ràdio, Nacional de Televisió, Nacional de Música i Internacional de Ràdio i Internacional de Televisió. Cada jurat triarà un president per tal de garantir l'aplicació de les normes del reglament intern aprovat pel secretari general dels Premios Ondas.

Els jurats atorgaran un total de 24 Premios Ondas distribuïts en 4 guardons internacionals i 20 nacionals.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00