Sociedad

Comforsa aconsegueix un any sencer amb guanys consecutius

L'últim any ha invertit gairebé 2 milions d'euros en les plantes de producció del Ripollès

Imatge d'arxiu / ACN

Campdevànol

Comforsa aconsegueix un any sencer amb guanys consecutius. Aquesta empresa del sector del metall, amb més de 300 treballadors, és propietat de la Generalitat, i l'últim any ha invertit gairebé 2 milions d'euros en les plantes de producció del Ripollès. L'empresa preveu millorar encara més els resultats de cara l'any que ve.

L'empresa metel·lúrgica Comforsa és una de les poques grans empreses del Ripollès que ha sobreviscut a la crisi i ho ha aconseguit per les injeccions milionàries que hi ha fet la Generalitat. Ara, ha completat dotze mesos amb guanys consecutius. La companyia ho atribueix a una millor gestió dels recursos i de les despeses per fer front a la desacceleració de l'economia mundial.

En l'últim any, han invertit un milió 700 mil euros en renovar les màquines de les plantes de producció. I asseguren que han arribat al llindar de la rendibilitat, i esperen encarar l'any que ve sense pèrdues.

A aquests resultats se suma la injecció de 4 milions i mig d'euros per part de la Generalitat. L'últim cop, el govern hi havia posat 10 milions d'euros i està sondejant el mercat per buscar possibles compradors.

David Parreño Mont

David Parreño Mont

Cubre información local en Ràdio Girona desde 2018. Graduado en Humanidades y Periodismo por la Universitat...

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00