Última hora

Irán denuncia explosiones en su territorio y activa las defensas aéreas: EEUU apunta a Israel como autor del ataque

Sociedad

A fora també

El Girona s'estrena lluny de Montilivi amb una contundent victòria per 0-3 a Santander, es situa a dos punts de l'ascens directe i referma el seu tècnic

Stuani va obrir el compte amb un gol de cap i Granell el va segellar amb un xut des de fora de l'àrea

El vestidor després del triomf / Cedida per Girona FC

Girona

El Girona que vam veure ahir a El Sardinero va assemblar-se molt al de Montilivi, gairebé infal·lible. Va anar per feina, es va posar per davant en el marcador ben aviat, no va poder estalviar-se una dosi de patiment però va fer valer el seu gran potencial ofensiu per tallar-ho de socarrel.

Els 25 primers minuts van ser pletòrics. Amb una gran activitat des del xiulet inicial va acorralar el rival i la connexió entre Borja García i Cristhian Stuani va donar fruits ben aviat (5'). Rosca del '10' del Girona i rematada impecable de cap de Stuani per situar el 0-1.

L'equip que prepara Unzué no va afluixar i va tenir ocasions per haver fet el 0-2 abans del descans. Però no ho va aconseguir i els locals, que ja van treure el cap al tram final de la primera meitat, van prémer l'accelerador a l'inici de la segona i haurien pogut igualar el partit amb un pèl més de punteria.

David Rodríguez va xutar molt ajustat al pal dret de Juan Carlos i Barral va estavellar la pilota al pal esquerre poc abans que Gumbau sortís al rescat quan més falta feina. Gual va xutar amb intenció des del costat esquerre de l'àrea i, volent o no, va acabar assistint al pivot gironí que, de ben a prop, va fer el 0-2 (70').

El VAR va trigar un parell de minuts a donar-li validesa però el gol va acabar pujant al marcador i, a falta de 20' per al final, suposava la sentència. Ell vell Girona, aquell equip que sabia patir i aprofitar les oportunitats, havia tornat.

racing 0 - girona 3

RACING 0: Zidane, Carmona, Olaortua, Alexis, Buñuel, Yoda, Ortiz (Cejudo 77'), Nkaka (Ruiz 68'), Lombardo, Barral, Rodríguez (Nuha 68') GIRONA: Juan Carlos, Aday, Alcalá, Juanpe, Mojica, Granell, Gumbau (Gallar 79'), Jozabed (Jairo 53'), Borja García, Gual (Diamanka 75') i Stuani GOLS: 0-1 Stuani 5' | 0-2 Gumbau 70' | 0-3 Granell 86' | As Borja García i Marc Gual

Granell, amb un gol amb l'esquerra des de fora de l'àrea quan quedaven 5' per al final va completar el 0-3 que situa els blanc i vermells en sisè lloc a només dos punts del segon.

No només això; la victòria, sumada a la aconseguida a Montilivi el dijous, confirma el bon moment de l'equip i suposa una alenada d'aire fresc per un entrenador que podria haver-se vist qüestionat.