Hoy por Hoy GironaHoy por Hoy Girona
Actualidad

Proves sonores al Pantà de Susqueda

La jutge que investiga el doble crim de Susqueda, els Mossos, el fiscal i els advocats s'han traslladat al pantà on l'estiu del 2017 van trobar morts la Paula i en Marc, dos joves del Maresme que havien anat a fer kaiak al pantà

S'han fet proves sonores que han de servir per resoldre l'assassinat d'aquests joves que van morir tirotejats.

Pantà de Susqueda / Clara Pàmies

Susqueda

Des de la platja dels xinesos, on van trobar el cotxe on anaven en Marc i la Paula han llençat contra un maniqui vestit amb un xaleco antivales seqüèncialment 3 trets, que són els que haurien matat en Marc, un crit de la noia i un últim tret que és el que l'hauria matat a ella.

En aquest moment, 5 secretaris judicials, mossos i els advocats de les famílies i d'en Jordi Magentí (que recordem és l'únic investigat per aquest cas) estaven situats en diferents punts des d'on testimonis han explicat que havien sentit els trets, per exemple, des de dos punts del Mas Llomar, o des de dins el bosc on dos senderistes van explicar que ho havien sentit.

El secretari judicial i un Mosso d'Esquadra a la zona on hi havia senderistes / Clara Pàmies

La prova ha de servir per acotar la zona des d'on creuen que es va produir el crim. És a dir, per descartar o no la platja dels xinesos com a lloc dels fets. L'advocat de les famílies d'en Marc i la Paula és Carles Monguilod.

Carles Monguilod: "Hem de descartar la platja dels xinesos com a lloc dels fets"

00:14

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/035RD010000000199355/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Però per contra, Benet Salellas advocat de Jordi Magentí, diu que aquesta prova no és suficientment científica com per descartar la zona.

Benet Salellas: "L'escenari queda obert"

00:13

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/035RD010000000199349/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Les condicions meteorològiques són les més semblants a aquell dia: és a dir, un sol radiant, han mesurat el vent i també el nivell de l'aigua del pantà, que fins ara havia estat molt alt i avui era més baix que el d'aquell 24 d'agost del 2017.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00