Últimas noticias Hemeroteca

Viernes, 18 de Octubre de 2019

Otras localidades

Acaben els exercicis Trident Jackal 19 a Menorca

La base de San Isidro ha acollit durant tres setmanes un examen que ha permès certificar al quarter de Bétera per a un desplegament ràpid

la OTAN certifica com a quarter general de desplegament ràpid a la caserna de Bétera. /

Aquest dilluns finalitza l'exercici TRIDENT Jackal 2019, organitzat i liderat pel Quarter General de Desplegament Ràpid de l'OTAN amb seu a Bétera (València)i que s’ha desenvolupat a Menorca. Prop de 1000 militars de 23 nacions, entre participants, avaluadors i observadors han participat en aquest important exercici que s'ha desenvolupat a la Base Militar de San Isidro.

L'objectiu fonamental del Trident Jackal 19 ha estat el de donar suport a la avaluació de l’OTAN per obtenir la seva certificació com a caserna general conjunt de l'estructura de força de l'Aliança Atlàntica. Aquesta Caserna General ha estat certificada per planejar i conduir les activitats d'una operació.

El Trident Jackal 19 ha proporcionat, a més, una oportunitat per enfortir la relació entre les forces aliades i les seves casernes generals, millorant d'aquesta manera la interoperabilitat necessària per competir en un entorn de seguretat canviant.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?