Últimas noticias Hemeroteca

Lunes, 30 de Noviembre de 2020

Otras localidades

SER CATALUNYA

Amb veu de dona

Les experiències personals i professionals de dones en diferents àmbits seran les protagonistes d'aquestes jornades el 8 de novembre al Col·legi de Farmacèutics de Tarragona.

Amb veu de dona

Redacció

SER Tarragona-Ràdio Reus i SER Catalunya organitzen el proper 8 de novembre a Tarragona una nova edició d’Amb Veu de Dona, una jornada amb el feminisme, l’empoderament i la sororitat com a protagonistes. El Col·legi de Farmacèutics acollirà xerrades i debats on es podran escoltar les experiències vitals i la visió del món d’una vintena de dones de diferents àmbits i professions.

La sociòloga del Club de Malasmadres Maite Egoscozábal, la filòloga Montserrat Palau o la coach Magda Barceló parlaran d’igualtat i de conciliació.

La catedràtica d'Enginyeria Química, Marta Schuhmacher; la patrona de la Fundació Port Aventura, Belén Marrón; l'especialista en Dret del Treball, Fina Méndez; la presidenta de l'Associació de Dones Empresàries de Tarragona, Sonia Mateo i la doctora en Microbiologia, Àngels Dronda, són exemples de dones que trenquen sostres i exposaran les seves experiències en una taula rodona moderada per la periodista Yolanda Garcia.

El món artístic hi tindrà presencia de la mà de la directora de cinema, Anna Bofarull i l’actriu Júlia Creus.

També hi haurà veus de superació esportiva amb l’actual presidenta del Club Reus Deportiu, Mònica Balcells; la presidenta del Club Nàutic de Tarragona, Andrea Mazzanti; la presidenta del Consell Esportiu del Tarragonès, Estefania Serrano i l’esportista Marta Camps. Moderarà la taula la periodista de SER Tarragona-Ràdio Reus, Eva Hidalgo

Redacció

T’esperem el proper dia 8 de novembre a partir de les 18h al Col·legi de Farmacèutics de Tarragona.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?