Últimas noticias Hemeroteca

Miércoles, 16 de Octubre de 2019

Otras localidades

García Bragado: "A Doha estaven acollonits per la salut dels esportistes. A Tokio també ho estaran"

L'atleta madrileny, que ha participat en set Jocs Olímpics, ha passat pels micròfons del 'Què t'hi Jugues!'

Acaba d'arribar del Mundial d'Atletisme de Doha i als seus 49 anys afronta el repte de Tokio 2020, una cita on competirà les seves vuitenes olimpíades. Jesús Ángel García Bragado ha visitat els estudis de SER Catalunya per analitzar l'experiència dels mundials a Doha, el seu repte olímpic i també per parlar-nos de futbol.

Sobre la seva darrera experiència als mundials, García Bragado ha explicat que "a Doha la temperatura més baixa va ser de 30 graus i de matinada" i que mai a la vida havia necessitat beure tanta aigua durant una prova d'atletisme: "Vaig beure 14 litres, quan l'habitual és com a màxim 5-6 litres". A tot això, també ha confessat que en aquestes proves sí que "s'ha patit per la salut dels esportistes" i que "els organitzadors estaven acollonits per la climatologia i les altes temperatures". Unes declaracions a les quals ha afegit que a "a Tokio també estan preocupats pels tifons".

Els seus desitjos

Com tot esportista, a Bragado li encantaria la idea de ser abanderat en unes olimpíades: "M'agradaria ser abanderat, però també ho mereixen molts altres esportistes. De fet, a Craviotto ja se li ha dit i és un gran esportista". García Bragado es un reconegut aficionat a l'Atleti i, de fet, es reconeix com a "cholista".

Durant el programa 'Què t'hi Jugues!', l'atleta ha reconegut que li agradaria fer una sacada d'honor al Wanda i ho ha fet enviant un missate a l'Atlético: "Me haría mucha il·lusión hacer el saque de honor en el nuevo estadio, hace años ya lo hice en el Calderón".

Per últim, també se li ha preguntat sobre la polèmica del VAR al futbol i García Bragado ha estat molt contundent en la seva resposta: "La tecnologia ha arribat a l'esport per quedar-se".

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?