Últimas noticias Hemeroteca

Martes, 21 de Enero de 2020

Otras localidades

CONSEJO DE MINISTROS CONSEJO DE MINISTROS Sigue la rueda de prensa posterior al Consejo de Ministros

La Paeria retira la pancarta i el llaç groc de suport als presos i exiliats, fins passades les eleccions del 10N

Miquel Pueyo diu que ara és el moment de fer política amb el "cap fred"

Pla curt on es pot veure el moment en què dos treballadors de l'Ajuntament de Lleida retiren la pancarta de suport a presos i exiliats en compliment de la resolució de la JEZ, el 9 d'octubre de 2019. /

 

Crònica. La Paeria retira el llaç groc i la pancarta de suport als líders independentistes empresonats fins després de les eleccions / MERCÈ MARCH (RÀDIO LLEIDA)

L'Ajuntament de Lleida ha retirat de les façanes del consistori el llaç groc i la pancarta a favor de la llibertat dels líders independentistes empresonats i exiliats. L'alcalde, el republicà Miquel Pueyo, manté que un cop passades les eleccions els tornarà a “penjar”.

L'equip de govern de la paeria acata la resolució de la Junta Electoral Provincial que ahir desestimava el recurs del consistori. La JEZ manté que són “símbols defensats per algunes candidatures electorals”. Per el Paer en cap, són símbols d'un sentiment majoritari, i d’una “voluntat popular que a nosaltres ens va portar al govern de la Paeria”

MIQUEL PUEYO diu que acaten la resolució de la Junta Electoral sense entrar en "jocs simbòlics" perquè creuen que ara toca fer "política amb el cap fred" / RÀDIO LLEIDA

Miquel Pueyo, acompanyat de la primera tinent d'Alcalde, Jordina Freixanet (ERC) i de la cinquena, Anna Campos (JxCAT) ha dit que acaten la decisió de la JEZ sense entrar en "jocs simbòlics" perquè ara cal fer política amb el "cap fred" encara que sigui difícil perquè se sentin personal i políticament agredits com a poble, i agredits en la figura dels presos que "segurament en breu seran castigats amb una sentència que és inseparable del clima de venjança de l'Estat".

Els símbols s’han retirat a les 09.35h del matí.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?