Últimas noticias Hemeroteca

Miércoles, 29 de Enero de 2020

Otras localidades

Les possibilitats de creixement del turisme de proximitat a Lleida, a debat

Amb Juli Alegre, del Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida; Francesc Rosselló de Aromes de Can Rosselló; Jaume Ramon, de la Federació de Turisme Rural; i Maite Hernández i Andreu Caralt de l'empresa Terra Enllà.

D'esquerra a dreta: Francesc Rosselló, Jaume Ramon, Maite Hernàndez i Andreu Caralt. Dempeus, Juli Alegre. /

Parlem sovint de producte de proximitat per referir-nos a la fruita, a la mel, a les hortalisses... però també hi ha serveis de proximitat que estan guanyant possibilitats de mercat a mesura que va calant la consciència de la sostenibilitat ambiental. I un d'aquests serveis és el turisme de proximitat.

Empresaris. / Turisme de proximitat, possibilitats de creixement, interacció i estabilitat. / RÀDIO LLEIDA

L'oferta turística de les comarques de Lleida té en el client més pròxim el seu principal mercat. 7 de cada 10 visitants que rep la demarcació és català. Caldrà cuidar i potenciar aquest turisme de proximitat? Dins d'aquesta oferta es posa de relleu la necessitat de interactuar entre sectors -per exemple: una empresa de guies de turisme interactua amb una empresa de cervesa artesana i amb un obrador de pa per oferir tots tres un producte turístic conjunt i diferent. També és important la implicació de les empreses turístiques amb el seu entorn i la preservació d'una identitat.

Aquests són alguns dels trets que es posen al debat en aquesta tertúlia de Soroll Lleida amb Juli Alegre, director del Patronat de Turisme de la Diputació; Francesc Rosselló, de l'empresa Aromes de Can Rosselló de l'Horta de Lleida; Jaume Ramon, president de la Federació de Turisme Rural i Agroturisme de Lleida i Maite Hernàndez i Arnau Carlat de l'empresa Terra Enllà, que fa guiatge per espais de la memòria històrica vinculats amb la guerra civil.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?