Sociedad
Sucesos

Incauten 68 kilos de marihuana a Maó

És la major quantitat decomisada a Menorca d'aquesta droga en tota la història

Fins a 68 kilos de marihuana es van decomisar a la operació Desperados. / Policía Nacional

Mahón

Agents de la Policia Nacional han procedit a la detenció a Maó de tres individus als qui han confiscat 68 kilos de marihuana. Entre les persones apressades es troben el capitost del grup, el distribuïdor de la droga i l'encarregat de la guarda i custòdia del pis de seguretat. Se’ls imputa ser els presumptes autors d'un delicte contra la salut pública.

L'operació "DESPERADOS" es va iniciar al mes de desembre de 2018, després de tenir coneixement per la Policia Nacional de Maó, de l'existència de un "club cannàbic" que distribuïa marihuana sense control entre els seus socis, a més de tenir una estructura oberta a nous consumidors, creant amb això alarma social i queixes veïnals.

Entre els dies 4 i 7 de maig de l'any en curs, la Policia Nacional va dur a terme la fase final de la investigació policial, dins de l'Operació "DESPERADOS", la qual va acabar amb quatre registres domiciliaris, resultant la confiscació de 68 quilos de marihuana i els seus derivats, així com diners en efectiu i xecs de viatge, aconseguint un total de aproximadament 4.000 €, entre d'altres efectes.

Es tracta de la major partida que s'ha confiscat a l’Illa, tant en procés d'assecat així com ja emmagatzemada i disposada per a la seva venda i distribució, útils per a la manipulació de la droga, el seua envasat i venda final.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00