Últimas noticias Hemeroteca

Miércoles, 20 de Noviembre de 2019

Otras localidades

Unzué : "hem d'allargar la dinàmica positiva"

Brian Oliván, Pablo Maffeo i Samu Saiz entren a la llista de convocats per al partit contra l'Elche en el lloc de Jozabed, Mojica i Calavera

Unzué aquest matí a la sala de premsa. /

Ni el Girona pujarà el mes de març ni el partit contra l'Elche marcarà un abans i un després. L'entrenador del Girona, Juan Carlos Unzué, diu que, de la mateixa manera que "una ensopegada no fa entrar en crisi", el campionat no es decidirà "fins a l'última jornada" i del que es tracta és "d'allargar els bons moments" al màxim i tallar els dolents el més aviat possible. 

Això tenint molt present -adverteix- que en aquest 'qui dies passa anys empeny' les dinàmiques poden canviar amb molt poca cosa: "amb un gol o una pilota que pica al pal" n'hi ha prou per canviar l'estat d'ànim d'un grup.

Juan Carlos Unzué: "Hay que alargar las dinámicas positivas"

L'entrenador del Girona diu que han de continuar incidint en aquesta combinació de joc llarg i curt que els ha donat fruits els dos últims partits davant d'un Elche que és "agressiu, vertical i es replega ràpid" i que, amb les absències que té al mig del camp, "intentarà fer joc llarg" i provocar "molta segona jugada".

Novetats

Per aquest partit és baixa Mojica -amb la selecció de Colòmbia-, el lesionat Jozabed i Calavera queda fora per decisió tècnica. Entren Brian Oliván i els recuperats Pablo Maffeo i Samu Saiz.

Unzué ha explicat que, excepte Coris, Oliván i Bueno, tots els jugadors han tingut minuts però reconeix que ara mateix té un nucli de jugadors que utilitza més que d'altres però apel·la al treball dels que "ara no juguen" perquè el seu treball per intentar guanyar-se els minuts enforteix el grup.

El partit el pitarà Ocón Arraiz, un àrbitre que no porta gaire bons records al Girona. L'entrenador ha dit que, des que, com a segon entrenador, li va torcar arbitrar partits d'entrenament, té "molt de respecte per als àrbitres".

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?