Últimas noticias Hemeroteca

Domingo, 17 de Noviembre de 2019

Otras localidades

El Govern amplia el termini per presentar propostes pel fons de l'ecotaxa

Es vol donar temps per si alguna institució pensa en algunainiciativa per paliar els efectes de la fallida de Thomas Cook

El Govern obre noves vies per ajudar als afectats per Thomas Cook. /

El Consell de Govern ha ratificat l’acord d’obrir un nou termini per presentar projectes finançats per l’impost del turisme sostenible (ITS), i que es duu a terme per poder reformular o presentar noves iniciatives que contribueixin a fer front a la situació que ha deixat a les Illes Balears la fallida de Thomas Cook. La ratificació d’aquest acord es produeix després que la Comissió d’Impuls del Turisme Sostenible hagi aprovat avui matí l’ampliació del termini de presentació de projectes.

En concret, la Comissió d’Impuls de l’Impost del Turisme Sostenible ha decidit ampliar el termini per presentar projectes, a causa de la nova situació econòmica i laboral que ha causat la fallida de l’operador turístic Thomas Cook, i dels seus greus efectes negatius per a un gran nombre de treballadors i empreses de les Illes Balears, que s’han vist afectats de manera directa o indirecta per aquesta situació. A aquest efecte, es modifica el Pla Anual de 2019 per atorgar un nou termini per donar la possibilitat de reformular o presentar nous projectes en el marc de l’article 19 de la Llei de l’impost del turisme sostenible, especialment pel que fa a iniciatives per a la desestacionalització i la formació i el foment de l’ocupació en temporada baixa.

El nou termini per reformular o presentar projectes és de cinc dies hàbils, des de la publicació de l’Acord en el Butlletí OficiaI de les Illes Balears.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?