Últimas noticias Hemeroteca

Domingo, 17 de Noviembre de 2019

Otras localidades

Digitalitzar el turisme

El Centre BIT oferirà el 17 i 18 d'octubre unes jornades per treballar aquest tema

La tecnologia actual pot permetre un gran ventall de possibilitats a través dels dispositius electrònics. /

Els dies 17 i 18 d’octubre, la Fundació Foment del Turisme de Menorca i la Fundació Bit organitzen al CentreBit Menorca les jornades “La digitalització en el turisme. Una gran oportunitat per a guanyar en competitivitat i eficiència”, amb l’objectiu de capacitar les empreses turístiques menorquines en l’ús de la tecnologia i incrementar així la seva productivitat i competitivitat.

Aquestes jornades formen part d’un programa d’actuacions conjuntes amb què ambdues entitats persegueixen millorar la capacitació empresarial, promoure la innovació i la incorporació d’eines tecnològiques, així com el foment del coneixement i el diàleg entre les empreses del sector tecnològic i turístic de Menorca.

Les jornades s’inauguraran dijous 17, a les 18.30 hores. Després de la benvinguda institucional,a càrrec de la presidenta Susana Mora, tindrà lloc la ponència “La digitalització de l’empresa turística: 10 punts que t’ajudaran a incrementar la teva productivitat i a guanyar nous clients”, que pronunciarà Montserrat Peñarroya, fundadora i directora general de l’Institut Internacional per a la Recerca en Societat de la Informació i el Coneixement i directora general de Quadrant Alfa.

Seguidament, es durà a terme la taula rodona “Casos de bones pràctiques en la incorporació d’eines tecnològiques”, integrada per Toni Masferrrer, d’Owners Menorca; Luis Anglés, de Bodegas Binifadet; Anja Sánchez Rodrigo, de l’Hotel Boutique & Spa “Jardí de ses Bruixes”; i Maria Teresa Gustems, de Menorca en Kayak.

La segona jornada començarà a les 10 hores amb la ponència “Disruptive digital marketing. Ser o no ser al S.XXI”. Anna Domingo compartirà el seu coneixement en el disseny de producte turístic a Manhattan a partir de la seva experiència a l’Empire State, la participació en la creació del Top of the Rock del Rockefeller Center o del seu projecte actual, Hudsonyards.

Després serà el torn perquè diverses empreses tecnològiques facin una breu presentació de solucions TIC enfocades al turisme. Així mateix, s’habilitarà un corner per poder atendre consultes i mantenir un diàleg proper.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?