Últimas noticias Hemeroteca

Viernes, 22 de Noviembre de 2019

Otras localidades

Tere Cunillera: "No vull contemplar cap solució que passi per vencedors i vençuts"

La Delegada del Govern a Catalunya destaca en la celebració de la Patrona de la Guàrdia Civil que la contribució dels diferents cossos de seguretat "fa de Catalunya un territori exemplar en matèria de coordinació policial"

Tere Cunillera, acompanyada del General de Brigada Cap de la Zona de Catalunya, Pedro Garrido, i el Comandant Cap accidental de la Comandància de Lleida, Cristóbal Pedro Prieto. /

La delegada del Govern a Catalunya, Teresa Cunillera, ha presidit aquest matí l’acte institucional de celebració de la Verge del Pilar, Patrona de la Guàrdia Civil, que s’ha dut a terme a la Comandància de Lleida.

Tere Cunillera: "No vull contemplar cap solució que passi per vencedors i vençuts... Catalunya és exemplar en matèria de coordinació policial" / RÀDIO LLEIDA

En el seu discurs ha dit que: “em comprometo a que res no faci tremolar la ferma defensa de convivència i la col·laboració i a seguir aïllant aquells plantejaments que busquen imposicions i victòries sense tenir en compte l’altre. No vull contemplar cap solució que passi per vencedors i vençuts

Teresa Cunillera, ha volgut treure ferro a la polèmica per les declaracions del cap de la Guàrdia Civil, Pedro Garrido (que van fer marxar la cúpula dels Mossos d'un acte oficial, aquesta setmana). Diu Cunillera que Catalunya és un bon exemple en coordinació policial: “en aquest camí de diàleg i convivència, vull agrair la contribució dels diferents cossos de seguretat que vetlleu per tots els ciutadans i ciutadanes. Un treball que ens enorgulleix i que fa de Catalunya un territori exemplar en matèria de coordinació policial”.

A l’acte han assistit el General de Brigada Cap de la Zona de Catalunya, Pedro Garrido (que no ha fet cap discurs) i el Comandant Cap accidental de la Comandància de Lleida, Cristóbal Pedro Prieto.. a més de representants de les forces i cossos de seguretat (Policia Nacional, Mossos d’Esquadra, Guàrdia Urbana de Lleida, Policia Andorrana i Gendarmerie Nationale Française) i de l’Exèrcit.

Des de l’Ajuntament de Lleida hi havia regidors del PSC, C’s i PP, però ningú de l’equip de govern (ERC-JxCAT-Comú). També hi han assistit autoritats judicials com el Fiscal en cap i la nova presidenta de l’Audiència de Lleida.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?