Últimas noticias Hemeroteca

Sábado, 16 de Noviembre de 2019

Otras localidades

A Europa amb les orelles dretes

L'Uni Girona ha de patir de valent per derrotar l'Ensino en l'estrena a Fontajau

Les gallegues van arribar a dominar de 15 punts al segon quart

El tècnic diu que va ser un "mal partit" que demostra que encara estan en fase d'acoblament

Sykes en una acció del partit. /

Molts dels que ahir van anar a Fontajau a veure l'Spar Citylift ho feien pensant que després de guanyar a fora a València de 15, a Quesos El Pastor de 34 i a Gipuzkoa de 22, contra l'Ensino de Lugo seria un passeig. I no va ser així. Ni molt menys.

L'equip gallec va ser més intens que l'Spar Citylift des de bon començament, va tenir un gran encert i va arribar a dominar de 15 entrat el segon quart. L'Uni, en canvi, tenia problemes per tancar la defensa, errava els llançaments ben defensats i també els lliurats i tampoc tenia rebot ofensiu per disposar de segones opcions.

Miller mantenia a ratlla a Coulibaly sota el cèrcol i NyIngifa complicava l'existència a Elonu. Només Sykes, degut al seu talent individual, va produir prou per arribar al descans amb un lluitable 31-38.

L'inici del tercer quart va ser espectacular. A partir de la defensa i amb un parcial de 9-0 en un minut, l'Uni va capgirar el marcador i semblava que, a partir d'allà, ja faria baixada. Però les gallegues no es van rendir.

L'Uni ja manava al marcador i al partit però la precipitació en atac li van impedir estirar la renda més enllà dels 5-6 punts. A l'últim quart, per exemple, va exhaurir la posessió en fins a tres atacs consecutius.

Al final, el talent de les Palau, Sykes, Elonu -millor segona meitat que la primera- i Mendy i la consistència a sota de Colibaly es van acabar imposant però el tècnic, Èric Surís, reconeixia sense embuts que havien fet "un mal partit" i que hi havia feina d'acoblament per fer.

Sigui com sigui, les gironines afrontaran l'estrena a l'Euroleague Woman aquest dimecres a la pista del Fenerbahce instal·lades al capdamunt de la classificació de la lliga amb 4 victòries i encara cap derrota, un ritme que, de moment, només aguanta el Perfumerías Avenida, que ahir va guanyar amb contundència a la pista de l'altre equip que quedava invicte, el Cadí la Seu.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?