Últimas noticias Hemeroteca

Lunes, 18 de Noviembre de 2019

Otras localidades

La manifestació s'acaba amb 14 detinguts i 11 ferits a Tarragona

La protesta es va acabar convertitnt en una batalla campal a la plaça Imperial Tarraco.

14 persones van ser detingudes ahir després de la manifestació a Tarragona, que va començar de manera pacífica i es va acabar convertint en una batalla campal. El darrer balanç del SEM és d’11 ferits, dels quals sis van ser donats d’alta al mateix moment i cinc van haver de ser traslladats als hospitals.

La concentració tranquil·la va començar a canviar de to just després que dues dones que exhibien banderes espanyoles s'obirssin pas sense incidents entre els concentrats fins gairebé les portes de la subdelegació del govern. L' una la van retirar els Mossos, i l'altra, els propis manifestants.

A partir d’aquí, els crits contra la policia van convertir-se en llençament d'objectes i la plaça Imperial era un escenari inèdit a la ciutat: contenidors cremats, pedres i vidres contra els agents, cops de porra i dispars de projectils contra els manifestants. Els enfrontaments es van desplaçar Rambla Nova amunt, on diversos manifestants -majoritàriament joves i alguns amb la cara tapada- van fer una foguera a les portes de la delegació d'Hisenda.

Noves mobilitzacions

Oriol Aymí

Avui a primera hora del matí ha sortit del Passeig de les Palmeres la mobilització convocada per ANC i Omnium, una de les cinc columnes repartides per tot el territori i que confluiran divendres a Barcelona. 

Hi participen un miler de persones. Anirà per la N-340 fins el Vendrell i després per autopista fins a Vilafranca, on acabaran fent nit.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?