Sociedad
Fenerbahce 86 - 82 Uni Girona

L'Uni Girona planta cara fins al final a Turquia

L'equip gironí va entrar malament al partit però va reaccionar i va obligar tot un subcampió d'Euroleague Women a mastegar la victòria fins al final

Laia Palau va ser una de les més destacades. / Imatge: UniGirona

Girona

L'Uni Girona va perdre per 86 a 82 a la pista del potent Fenerbahce turc en l'estrena de l'Euroleague Women. Les gironines van fer un partit de menys a més davant d'un rival molt potent físicament i molt encertat en el llançament.

L'arrencada va ser altament dissuasòria -24-13 al final del primer quart- però l'Spar Citylift va aconseguir aguantar el cop, arribar al descans a només 6 punts (el segon parcial va ser de 22-27) i quan, ben entrada la segona part, perdia de 15 no es va deixar anar i va obligar a aquest equip que ha estat subcampió en tres de les últimes set eurolligues, a treballar fins al final per obtenir una victòria mínima.