Últimas noticias Hemeroteca

Lunes, 20 de Enero de 2020

Otras localidades

Jaume Asens: "El PSOE fa servir Catalunya com a excusa"

Imatge de Jaume Asens als estudis de SER Catalunya /

"Estem vivint tot el que passa amb molta preocupació i amb repulsa pel que està succeint amb el vandalisme, absolutament injustificables i de càrregues policials amb elements antireglamentaris. Tot i això, demanem tranquil·litat a la ciutadania", ha explicat Jaume Asens.

El candidat d'En Comú Podem al Congrés, ha criticat el comportament del govern central i ha sentenciat: "És preocupant que el 155 segueixi estant com una amenaça permanent. Cal apuntar a la responsabilitat del PSOE. En el passat ja ha sobreactuat molt. Està utilitzant l'estratègia de la dreta d'utilitzar Catalunya d'excusa per no parlar d'altres problemàtiques".

 Pel que fa a les declaracions que va fer ahir al programa l'exmagistrat del Tribunal Europeu de Drets Humans d'Estrasburg i exvicepresident del Tribunal Constitucional, Luís López Guerra, ha lamentat: "El Constitucional està controlat pràcticament pel sector conservador, per això no comparteixo molt l'optimisme del senyor López Guerra. Confio més en Estrasburg. No crec que si el Constitucional es pronuncia, accedeixi a les peticions dels advocats dels acusats".

Finalment, el polític, referint-se a les pròximes eleccions del 10-N, ha conclòs: "El conflicte a Catalunya dificultarà l'acord dels partits després de la campanya electoral. Nosaltres vam intentar convèncer Pedro Sánchez que no convoqués eleccions. Creiem que era una gran irresponsabilitat fer-ho quan havia de sortir la sentència".

Les reaccions de les xarxes socials a l'entrevista:

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?