Últimas noticias Hemeroteca

Miércoles, 28 de Octubre de 2020

Otras localidades

LA VENTANA DEL CINE LA VENTANA DEL CINE La crítica de Boyero de 'La voz humana', el cortometraje de Almodóvar

ELS40 et presenten al Miquel Moya

Si el nom del Miquel Moya encara no et sona, para atenció a l’antena d’ELS40 perquè hem estrenat el senzill d’aquest artista emergent. “Mil coses que faria per tu”, és el primer tema d’aquest jove cantant que il·lusionat ens presenta el seu àlbum debut: Iris. El disc no veurà la llum fins al 8 de novembre però ens agrada avançar-nos als esdeveniments i per això ja pots escoltar aquesta targeta de presentació amb la qual canta a l’amor i sobretot a l’amistat. “Mil coses que faria per tu”, com el mateix Miquel ha explicat és: “Un homenatge a tot allò que faríem per les persones que estimem”.

La cançó ha estat produïda per Santos i Fluren a Blind Records. Tot i no haver publicat fins ara cap cançó, el cantant de Sabadell de 21 anys compta amb uns estudis sòlids de piano i música que va iniciar ja de ben petit.

En Miquel ha destacat sempre per les seves habilitats musicals i el timbre de la seva veu però no ha trobat l’altaveu que necessitava fins que el vam veure a les festes de la Mercè amb ELS40. L’actuació del de Sabadell amb la Chloe Phillips a les festes de la Mercè no va deixar indiferent a ningú, una gran nit per la música en què més de 100.000 persones van gaudir amb ELS40. Va ser un abans i un després d’aquest artista amb nom i cognoms que aterra amb pas ferm a la indústria musical.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?