Sociedad

La nit de dissabte, menys violenta

13 detinguts i 14 ferits, la meitat agents de les forces de seguretat

JON NAZCA REUTERS

Barcelona

La nit del dissabte ha estat notòriament menys violenta que les anteriors. Hi ha hagut 13 persones detingudes per part dels Mossos d’Esquadra, tots ells a Barcelona.

Pel que fa als ferits, el Servei d’Emergències Mèdiques ha atès 14 persones, dels quals la meitat són agents dels Mossos o del Cos Nacional de Policia.

Des de dilluns hi ha prop de 580 ferits, la meitat manifestants i l'altra meitat policies. Segons el departament de Salut encara hi ha 18 persones ingressades en hospitals. Una d'elles està en estat molt greu per un traumatisme cranioencefàlic. I hi ha 8 més en estat greu. D'aquestes, 2 han perdut la visió d'un ull per una lesió compatible amb una pilota de goma o un projectil viscoelàstic) i un altre és un dels policies agredits divendres a la Via Laietana.

Aquesta setmana s'ha detingut 166 persones, de les quals 18 han acabat entrant a la presó provisional sense fiança.

Segons dades dels Mossos, en aquests dies d’aldarulls, s'han danyat 260 vehicles i s'han fet més de 650 serveis per apagar els incendis de barricades als carrers de Barcelona. El cost de les destrosses supera de llarg els dos milions d'euros, segons les dades que donen els ajuntaments.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00