Últimas noticias Hemeroteca

Jueves, 14 de Noviembre de 2019

Otras localidades

Contingut patrocinat

Dones úniques lluiten per la igualtat entre homes i dones amb Cadena Dial

Cadena Dial ha reunit aquest dissabte a l’auditori del Forum de Barcelona les millors veus femenines amb un únic propòsit: lluitar per la igualtat entre homes i dones. El mestre de cerimònies va ser Rafa Cano qui amb la Cristina Dalmau entre el públic, van animar una gran festa musical. Ningú, sense excepció, es va voler perdre la cita, ni la Miriam Rodríguez que amb grip inclosa va treure forces i armada amb la seva guitarra va enamorar al públic.

La María Parrado va protagonitzar el moment més tendre de la tarda amb el seu piano, L’ Índia Martínez i la Merche van sortir a l’escenari amb els seus ballarins demostrant que estan en molt bona forma. I la Marta Soto va ser l’encarregada de portar l’únic noi de la nit, el Dani Fernández amb qui es va marcar un duet que va deixar al públic sense paraules

També l’Edurne va venir acompanyada, es va presentar amb la Belén Aguilera amb qui va cantar per primera vegada en directe la seva cançó: Jaque al Rey. Una embarassadíssima Pastora Soler va demostrar que segueix amb moltes ganes de música i vam acabar amb la Chenoa que va aixecar al públic amb les seves noves cançons.

Gràcies a tots per venir i sobretot a Sizen pel seu suport.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?