Últimas noticias Hemeroteca

Jueves, 14 de Noviembre de 2019

Otras localidades

El temporal deixa danys importants però localitzats

Talls de subministrament elèctric i desperfectes per esclafits són les principals incidències

Arbre sobre d'una casa en el municipi de Riells i Viabrea / ()

Els pobles de les comarques de Girona afectats pels aiguats NO saben quan recuperaran la normalitat. Centenars de persones van estar tot el dia sense llum... i encara queden avaries per reparar.

Segons Endesa, no han estat grans avaries, però han estat molt repartides... per exemple, a Arbúcies, Roses, Viladesens, Tossa, i Riells i Viabrea, entre d'altres.

Segons l'alcalde de Riells i Viabrea, Josep Maria Bagot, la situació està controlada però no saben quan tornaran a la normalitat.

Tot i això, no contemplen demanar que els classifiquin com a zona catastròfica.

A Ventalló, a l'Alt Empordà, va haver una situació similar: coberts destrossats, bigues trencades i arbres i cotxes malmesos.

A Llançà, un altre dels punts afectats, avui tenen previst començar a avaluar els danys de la llevantada.

Als camps

Encara quedaven vora pomes Fuji per collir, i totes han quedat inservibles. Les Fuji són una varietat molt dolça que amb la pluja s'esquerden i és impossible colocar-les al mercat.

Les inundacions també retardaran la collita de l'arròs de Pals. Un 20 per cent de les parcel·les, aproximadament, tenen han quedat totalment negades, i es tem que l'arròs germini perquè no es podrà recol·lectar.


Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?