Sociedad

Insuficient

El Girona empata a 0 contra l'Alcorcón en el debut de Juan Carlos Moreno a la banqueta

Stuani va fallar un penal al minut 95 i els gironins són més a prop del descens que de l'ascens directe

El club haurà de decidir si segueix buscant entrenador o confia en Moreno

Stuani després de fallar un penal. / Imatge: Girona FC

Girona

Deia el nou inquilí de la banqueta, Juan Carlos Moreno, que el seu equip havia tingut un nivell competitiu alt però que la millora havia estat insuficient per aconseguir la victòria. Podríem estar-hi d'acord perquè és cert que el seu equip va portar la iniciativa i va collar el rival durant 20 minuts de la primera meitat i amb prou feines va patir en defensa però va ser incapaç de sortir-se'n la major part del partit, va arribar exclusivament per banda esquerra i, per postres, Stuani tenia el punt de mira desviat.

L'uruguaià va desaprofitar les dues úniques ocasions clares que va ser capaç de crear l'equip gironí a la primera meitat -totes dues van néixer de les botes de Borja García i Mojica, que va centrar amb criteri- i va enviar al pal el llançament de penal que, als 95', hauria pogut servir per salvar els mobles. Feia 10 anys que no en fallava un.

Insuficient

La societat Samu Saiz-Borja García va funcionar una estona i es va acabar disolent com tantes altres vegades. El mig del camp quasi va ser inexistent perquè el Girona va abusar del joc directe i al davant hi va haver un rival que exclusivament es va defensar però que, amb tot, va desaprofitar un parell de regals a l'inici de la segona part que haurien pogut fer més gran la patacada.

El punt deixa el Girona a dos de play off però a 6 de l'ascens directe i a només 4 d'un descens que fixa el pròxim rival que s'haurà de visitar, l'Extremadura. Amb aquest panorama és una incògnita saber què farà la direcció esportiva. Res és descartable. Ni tan sols que Moreno continui.

El tècnic va ser crític amb els seus jugadors. Va dir que el que havien ensenyat era el mínim que s'esperava d'un equip que volia pujar i va ser especialment dur -per poc habitual- amb Maffeo, de qui va dir que havia de ser més exigent amb ell mateix.

Raül Muxach

Raül Muxach

En Ràdio Girona desde 1998. Redactor de informativos y narrador de partidos de futbol y baloncesto.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00