Sociedad

Els ports de la Costa Brava, a prop del topall de creueristes

Per primer cop, els ports gironins han rebut 56.700 creueristes en una temporada

El creuer Marella Dream, aquest dimarts al port de Palamós / Ports de la Generalitat

Girona

Els ports de Palamós i Roses han arribat al seu màxim de creueristes. Ho creu el gerent de Ports de la Generalitat, després que aquest any el número de viatgers hagi pujat un 11%. Per primer cop, els ports gironins han rebut 56.700 creueristes en una temporada.

La temporada dels dos ports de la Costa Brava ha acabat amb 50 escales -quatre menys que l'any passat-, però els creuers han vingut més plens. 54.200 passatgers han anat a Palamós, mentre que el 5% restant ha anat a Roses.

El gerent de Ports de la Generalitat, Joan Pere Gómez, creu que amb aquest augment de l'11% no és contradictori amb una política de sostenibilitat i la recerca d'un turisme de qualitat, de manera que s'està a punt d'arribar al nivell de màxim de creueristes.

Joan Pere Gómez: "És el nostre topall"

00:23

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/035RD010000000200278/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

El creuer més gran ha el Marella Discovery 2, amb una capacitat per a més de 2MIL passatgers i 740 tripulants. El 70% de les línies de creuers que han arribat als ports de Roses i Palamós han sigut de luxe. Pel que fa a la procedència, un 80% han estat del Regne Unit, mentre que menys d'un 10% han vingut de l'Amèrica del Nord.

David Parreño Mont

David Parreño Mont

Cubre información local en Ràdio Girona desde 2018. Graduado en Humanidades y Periodismo por la Universitat...

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00