Últimas noticias Hemeroteca

Jueves, 14 de Noviembre de 2019

Otras localidades

Els ports de la Costa Brava, a prop del topall de creueristes

Per primer cop, els ports gironins han rebut 56.700 creueristes en una temporada

El creuer Marella Dream, aquest dimarts al port de Palamós /

Els ports de Palamós i Roses han arribat al seu màxim de creueristes. Ho creu el gerent de Ports de la Generalitat, després que aquest any el número de viatgers hagi pujat un 11%. Per primer cop, els ports gironins han rebut 56.700 creueristes en una temporada.

La temporada dels dos ports de la Costa Brava ha acabat amb 50 escales -quatre menys que l'any passat-, però els creuers han vingut més plens. 54.200 passatgers han anat a Palamós, mentre que el 5% restant ha anat a Roses.

El gerent de Ports de la Generalitat, Joan Pere Gómez, creu que amb aquest augment de l'11% no és contradictori amb una política de sostenibilitat i la recerca d'un turisme de qualitat, de manera que s'està a punt d'arribar al nivell de màxim de creueristes.

El creuer més gran ha el Marella Discovery 2, amb una capacitat per a més de 2MIL passatgers i 740 tripulants. El 70% de les línies de creuers que han arribat als ports de Roses i Palamós han sigut de luxe. Pel que fa a la procedència, un 80% han estat del Regne Unit, mentre que menys d'un 10% han vingut de l'Amèrica del Nord.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?