Sociedad

Pep Lluís Martí és l'escollit

El Girona decideix fitxar el tècnic balear fins a final de temporada amb opció a una més si hi ha ascens

Sense ADN Barça, té experiència a la categoria i va estar a punt de pujar amb el Tenerife i el Depor

Pep Lluís Martí, en una imatge d'arxiu. / Imatge: LFP

Girona

Pep Lluís Martí, de 44 anys, es va retirar com a futbolista el 2015, amb 40 anys, després d'acumular quasi 700 partits entre competicions domèstiques i internacionals.

Més de la meitat van ser a Primera amb el Mallorca, el Tenerife i el Sevilla, amb el que va guanyar dues copes de la UEFA, una Supercopa europea, una Copa del Rei i una Supercopa estatal.

La trajectòria a les banquetes, tot i ser curta, ha estat intensa. Va aterrar al Tenerife la temporada 15/16 rellevant Raül Agné amb l'objectiu de lluitar per pujar i es va quedar a les portes del play off que sí va disputar el curs següent. A mitjans de la 17/18 va ser acomiadat i aquest mes d'abril va fer-se càrrec del Depor, al que també va deixar a les portes de Primera al play off.

A diferència dels seus predecessors, Eusebio, Unzué i Moreno, és un tècnic que coneix bé la categoria (115 partits) i no té ADN Barça. Tot i que els seus equips també han jugat un 4-3-3 i el 4-2-3-1, el seu esquema base és el 4-4-2.

És un fitxatge per aconseguir l'únic objectiu del club aquesta temporada; tornar a Primera per la via ràpida i no desaprofitar la forta inversió en una plantilla que és la més cara de la història de Segona.

Demà dirigirà el seu primer entrenament i serà presentat i arribarà amb dos col·laboradors: el segon entrenador, Fabian Rivero, i un entrenador de porters, José Manuel Ramon.

Raül Muxach

Raül Muxach

En Ràdio Girona desde 1998. Redactor de informativos y narrador de partidos de futbol y baloncesto.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00