Últimas noticias Hemeroteca

Jueves, 14 de Noviembre de 2019

Otras localidades

Els sabotatges obliguen a reduir la velocitat dels trens

40.000 minuts de retard acumulats des que es va conèixer la sentència de l'1 d'octubre, segons ADIF

Tram tallat a les vies de l'AVE a Fornells el 14 d'octubre /

Els sabotatges han obligat a reduir la velocitat habitual en alguns trams del primer tren de Rodalies de la línia Girona-Figueres i dels AVE. Ho assegura Adif, que ha quantificat en 40.000 els minuts de retard acumulats des que es va conèixer la sentència de l'1 d'octubre.

Un comboi buit inspecciona les vies cada matí abans que comencin a circular els trens entre Portbou i Barcelona. També el primer tren va més lent de l'habitual en alguns trams, segons ADIF, especialment als revolts per no trobar-se cap objecte a les vies.

"Tenim moltes mesures d'exploració, de constant vigilància de les vies, d'anar en marxa a la vista: anar molt a poc a poc per tenir capacitat de frenada davant del que et trobis", ha assegurat la presidenta d'ADIF, Isabel Pardo de Vera, en una entrevista al programa Hoy por Hoy de la Cadena SER. Pardo de Vera ha dit que en total han provocat 40.000 minuts de retards, tant al tren convencional com al de l'alta velocitat.

Isabel Pardo de Vera ha anunciat que ADIF ja ha presentat una denúncia per danys al Tribunal Superior de Justícia. La presidenta d'ADIF també ha respost el govern de la Generalitat, que ahir va dir que les incidències a Rodalies no es produeixen per sabotatges, sinó per falta d'inversió. Pardo de Vera els acusa de manipular perquè cada cop, diu, inverteixen més en Rodalies.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?