Últimas noticias Hemeroteca

Jueves, 14 de Noviembre de 2019

Otras localidades

Pep Lluís Martí: "Confonem intensitat amb defensar. Hem de ser intensos també atacant"

El nou entrenador del Girona diu que cal recuperar la intensitat i l'agressivitat que ha definit el gran Girona dels últims anys

Martí diu que se sent còmode amb el 4-4-2 o el 4-2-3-1 però que no li importarà variar si convé

Pep Lluís Martí en el seu primer entrenament amb el Girona /

Primeres hores de Pep Lluís Martí a la banqueta del Girona i primeres conclusions. El tècnic balear té clar que s'ha de recuperar "la intensitat i agressivitat" que el Girona havia tingut com a senya d'identitat.

Un retorn a l'estil Machín?, se li ha preguntat, i Martí ha matisat que no es poden comparar perquè son plantilles diferents però que sí que s'ha d'aconseguir que el Girona sigui "valent, ambiciós" i vagi "a buscar la victòria", s'entén, como ho feia aquell.

Tot passa, ha recalcat en més d'una resposta, per tenir més intensitat però ha volgut deixar clar que, sovint, es parla d'indentitat només "per defensar" i ell vol "intensitat per tot, també per atacar".

El tècnic ha reconegut que, després d'haver-se quedat dos cops "a un gol" de Primera amb el Tenerife i el Depor està al lloc indicat per intentar-ho un tercer cop i ha dit que l'entesa amb el director esportiu, Quique Cárcel, ha estat ràpida.

Cárcel ha reconegut que, malgrat que un resultat contundent contra l'Alcorcón hauria pogut donar una mica més de crèdit a Juan Carlos Moreno i la resta d'integrants de l'anterior cos tècnic, calia canviar "perquè el discurs fos totalment diferent".

A Martí li han preguntat si al Girona li feia falta al mercat d'hivern un jugador del mig del camp intens com era ell (jugava de pivot) i el nou preparador del Girona ha sortit per petaneres dient que tots els jugadors d'aquesta plantilla son millors que ell i que l'únic que s'ha d'aconseguir és treure'ls el màxim partit.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?