Sociedad
SUCCESSOS

El cos trobat a Vilaverd correspon al veí del bungalou arrossegat pel riu Francolí

La seva mare, de 69 anys, també es trobava a l'habitatge i continua desapareguda.

ACN

Les restes humanes que s’han trobat aquest dimarts al pont de Vilaverd (Conca de Barberà) corresponen a l’home de 42 anys que vivia en un bungalou arrossegat pel riu Francolí, segons ha informat Protecció Civil. La seva mare, de 69 anys, també es trobava a l’habitatge i continua desapareguda.

Els Bombers han trobat el cos aquest dimarts al matí en un dels marges del riu i els Mossos d’Esquadra s’han fet càrrec de la identificació. La setmana passada a l’entorn d’aquest pont ja van aparèixer trossos del ‘mobile home’ i roba que els familiars de les víctimes van reconèixer com a seva. Amb aquesta ja són quatre les víctimes mortals pel temporal de la setmana passada a Catalunya.

Des de dilluns els Bombers ja només mantenen la recerca en zones on havien recollit indicis rellevants, com el pont de Vilaverd i el Pont Vell de Montblanc, i el pont de Goi, més al sud de Picamoixons. En aquests indrets s’hi treballa intensament amb maquinària per tal de desbrossar els marges i la llera.

Tres desapareguts

A hores d'ara falten tres persones desaparegudes per localitzar: un camioner belga, el segon ocupant d’un cotxe arrossegat pel riu a l’Espluga i la dona de 69 anys que també es trobava al bungalou de Vilaverd.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00