Deportes

Jordi Trias al 'Què t'hi Jugues!': "Ara em queda l'estima de la gent"

L'ex jugador del Barça, d'entre d'altres equips, passa pels micròfons de Ser Catalunya després d'anunciar la seva retirada de les pistes de bàsquet

Jordi Trias al 'Què t'hi Jugues!': "Ara em queda l'estima de la gent"

Jordi Trias al 'Què t'hi Jugues!': "Ara em queda l'estima de la gent"

09:39

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1572532691_692060/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Aquest dimecres l'homenatjava el Palau Blaugrana i aquest dijous Jordi Trias passava pels micròfons del 'Què t'hi Jugues!'. Tot plegat, uns dies després d'anunciar la seva retirada de les pistes de bàsquet. Durant el programa Jordi Trias s'emportava dues grans sorpreses, dues trucades molt especials: Roger Grimau i Víctor Sada.


Sobre l'homenatge al Palau: "Va ser fantàstic. Va ser un detall maquíssim del Barça i de la seva afició. Ara el què em queda és l'estima de tots ells, i l'he notat moltíssim. N'estic molt orgullós."

Ivanovic: "Vaig aconseguir el meu màxim nivell amb ell, sempre li estaré agraït"

Millors moments de la seva carrera: "El meu MVP a la Copa del Rei de Màlaga, guanyar l'Eurolliga i el meu debut a l'ACB"

L'any de l'Eurolliga: "Fèiem moltes coses junts, els viatges, ens ho passàvem súper bé. El millor dels anys en quan a relació de companys va ser l'any que vam guanyar l'Eurolliga"

Futur entrenador?: "Encara he de canviar el xip, de moment no m'hi veig"

I futur president?: "Amb Gerard Piqué segur que faríem una bona dupla"

Canviaries alguna cosa de l'actual secció de bàsquet del Barça?: "No canviaria res ara mateix, el Barça té un equipàs, té les eines perfectes per guanyar títols. S’està fent bona feina”

Mirotic: "El Barça ha fitxat a un gran jugador de la NBA i que està en la seva plenitud. Portar un jugador com Mirotic és un èxit brutal"

Kevin Durant: "No crec que vingui, va passar alguna cosa similar amb Kobe Bryant..."

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00