Últimas noticias Hemeroteca

Jueves, 14 de Noviembre de 2019

Otras localidades

Thomas Cook deixa un deute de 5 milions d'euros als hotels de Lloret

Les cadenes no podran fer les inversions previstes pels propers anys

Thomas Cook ha deixat un deute de 5 milions d'euros als hotels de Lloret de Mar. La fallida del turoperador anglès ha afectat vint cadenes, que veuen com no podran fer les inversions previstes pels propers anys.

La companyia britànica havia liquidat fins al juliol, però no ha pagat als hotelers les factures d'agost ni setembre. I a més, els hotels han perdut totes les reserves del turperador perquè han tingut poc marge per retenir els clients.

El president del Gremi d'Hotels de Lloret, Enric Dotras, ha assegurat a Ràdio Girona-SER Catalunya que el deute condiciona les inversions i reformes que tenien previstes en els seus establiments en els propers anys.

Lloret ha intensificat la promoció aquest hivern al mercat anglès i alemany per captar nous operadors que pal·liïn l'impacte negatiu de la fallida de Thomas Cook.

Els hotels ja han presentat les reclamacions a Thomas Cook al Regne Unit, i estan a l'espera de presentar-les també per les seves filials a Alemanya, Àustria, Bèlgica i Holanda.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?