Últimas noticias Hemeroteca

Lunes, 11 de Noviembre de 2019

Otras localidades

La UdG lidera un projecte europeu sobre violències en menors LGTBI

Elaboraran un manual, una aplicació i diversos cursos per conscienciar professors i professionals de la salut

L'investigador Josan Langarita i la vicerectora de Recerca de la UdG, Maria Pla, en la presentació del projecte europeu / ()

El programa durarà dos anys. Durant aquest temps, primer faran diverses sessions a nou països europeus amb un centenar de menors LGTBI i de gènere no normatiu, per conèixer les seves preocupacions i dubtes.

Amb aquest material, faran una aplicació mòbil per als joves per resoldre les preguntes més freqüents.

També elaboraran un manual i faran sessions i cursos en línia per formar un miler de professors, educadors i professionals de la salut.

L'objectiu final, segons el seu coordinador José Antonio Langarita, és conscienciar de les diferents formes de violència contra els menors LGBTI, que no només tenen lloc en l’escola, sinó també en l’entorn familiar i sanitari.

 

La UdG lidera aquest projecte a l'Estat espanyol i la resta de socis són Portugal, Grècia, Bèlgica, Polònia, Croàcia, Eslovènia, Hongria, i Lituània

 

La recerca compta amb mig milió d’euros de fons europeus i també vol implicar bloguers i estrelles d’Internet que generin discursos positius davant la diversitat de gènere.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?