Últimas noticias Hemeroteca

Viernes, 22 de Noviembre de 2019

Otras localidades

Gadeso pronostica la fuga de les classes mitjanes com a votants del PSOE

El desencís per no haver format govern i la mala explicació de temes com la reforma electoral poden fer que perdin suport electoral

Antoni Tarabini avança conclusions de com es comportaran les calsses mitjanes a les eleccions de diumenge. /

 El PSOE ha decebut a les classes mitjanes i podria perdre un important suport electoral per aquesta banda de cara a les eleccions de diumenge. Així ho apunta un Quadern Gadeso que veurà la llum aquesta setmana sobre com es presenten les votacions de diumenge.

El portaveu de la Fundació Gadeso, Antoni Tarabini, explica el motiu d’aquest desencís del major col·lectiu de votants vers la formació socialista. El principal és la incapacitat de formar un govern després de les generals del mes d'abril.

Tarabini acusa als socialistes també de no haver sabut explicar de forma clara alguns temes a la ciutadania la qual cosa els ha fet perdre recolzaments. Posa com exemple la reforma laboral o de les pensions. "Són temes que no es poden aprovar per un decret. Cal l'acord del Congrés i si no es disposa de majoria a la cambra no es pot baratar la llei actual. Però això no ho ha explicat bé ningú".

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?