Últimas noticias Hemeroteca

Sábado, 19 de Junio de 2021

Otras localidades

Ansu Fati no tornarà a jugar amb el Juvenil

La secretaria tècnica del Barça dubta que abandoni la dinàmica del primer equip, i en cas de fer-ho només seria per participar amb el filial

Ansu Fati no tornarà a jugar amb el Juvenil

Getty Images

El davanter hispano-guineà de 17 anys no tornarà a jugar cap més partit amb la categoria que li pertoca per la seva edat, la del Juvenil A, segons ha decidit la secretaria tècnica del Barça amb Éric Abidal al capdavant, que li otorga a Fati la consideració oficial de futbolista del Barça B.

El jove futbolista està integrat a la dinàmica del primer equip des de la primera jornada de lliga, en què ja va ser convocat per Ernesto Valverde, i des de llavors s’ha mantingut amb la primera plantilla blaugrana, amb participacions destacades en què fins i tot ha fet dos gols.

L’estructura esportiva del Barça considera que tant Ansu Fati com Carles Pérez és molt probable que completin tota la temporada en el primer equip. Dubten molt que calgui que baixin de categoria per disposar de minuts, però que en cas que no mantinguin el protagonisme assolit fins al novembre, en el cas d’Ansu Fati no ho farà mai amb el Juvenil A sino que participaria amb el filial.

La primera mostra pública que l’etapa d’Ansu Fati amb el Juvenil A està tancada és que, en la presentació oficial del futbol formatiu, la secretaria tècnica no va permetre al davanter fer-se la foto oficial amb els seus companys de sempre, els del juvenil A, i només el va deixar formar amb el filial.

Malgrat que la voluntat d’Ansu Fati era fer-se la fotografia amb els dos conjunts, i que va saltar a la gespa amb el juvenil tot i no haver estat anunciat per la megafonia, quan es composava la distribució dels jugadors per captar l’instantània els membres de protocol el van fer sortir del grup per ordre expressa i directa de la secretaria tècnica.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?