Sociedad

Tsunami Democràtic dóna per acabada l'acció de 3 dies i parla d"èxit absolut"

Centenars de persones i vehicles continuen atrapats pel tall de trànsit a l'autopista AP-7, a l'altura de Girona, després d'una nit de col·lapse circulatori en què Protecció Civil ha repartit menjar i mantes

Els Mossos desallotjen l'AP 7 a Girona

Els Mossos desallotjen l'AP 7 a Girona / Anna Punsí

La plataforma independentista Tsunami Democràtic ha donat per finalitzada la mobilització des de dilluns passat a les carreteres catalanes, que ha bloquejat en diferents punts de Girona l'autopista AP-7, després de qualificar d ' "èxit absolut la acció d'aquests tres dies "

En el seu compte de Twitter, Tsunami Democràtic ha escrit, poc després de les 8.00 hores: "Donem l'objectiu per assolit a l'AP-7 per tancar la mobilització prevista aquests tres dies".

Afegeix la plataforma que ara "Tsunami es posa a preparar noves accions", mentre en un altre missatge envia "agraïments infinits a la gent de tot el territori i d'Euskal Herria que ho han fet possible" i recorda que "els donatius són indispensables per les multes als represaliats "

Malgrat aquesta desconvocatòria, centenars de persones i vehicles continuen atrapats pel tall de trànsit a l'autopista AP-7, a l'altura de Girona, després d'una nit de col·lapse circulatori en què Protecció Civil ha repartit menjar i mantes als automobilistes, a petició dels Mossos d'Esquadra.

Estado de la calzada de la AP7 en Girona

Els serveis d'emergències han evacuat aquest vespre dos autobusos turístics amb gent gran. L'asfalt és ple de barricades i vidres. Han trencat ampolles per dificultar l'acció dels antiavalots

A requeriment de Mossos d'Esquadra, un dispositiu coordinat per Protecció Civil de la Generalitat en el que han participat voluntaris de Protecció Civil de Salt, Girona i Sant Gregori, Creu Roja, SEM, Protecció Civil de la Generalitat, Mossos d'Esquadra i Bombers de la Generalitat ha dut la nit passada menjar, aigua i mantes als ocupants dels vehicles atrapats al tall de l'AP7.

També s'han pogut acompanyar 84 passatgers de busos al pavelló de Salt, on han passat unes hores. Fins a les primeres hores d'aquest matí s'ha mantingut el dispositiu d'avituallament.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00