Deportes
L'àrbitre del Messi Cirque

"Messi és un malabarista al camp"

L'espectacle Messi 10 Cirque du Soleil allarga el seu període de representació degut al seu èxit i es podrà veure fins al quatre de gener al Parc del Fòrum de Barcelona.

L'àrbitre del Messi Cirque al 'Què t'hi Jugues!'

L'àrbitre del Messi Cirque al 'Què t'hi Jugues!'

09:00

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1573657253204/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Mateo Amieba és un dels artistes del Cirque du Soleil que té un paper clau a l'espectacle Messi 10. Ell és l'àrbitre del partit que representa el show (amb dues parts de 45 minuts) i l'encarregat de crear un clima especial perquè el públic també formi part d'aquesta obra que ja han vist gairebé 100.000 espectadors des de l'estrena del 10 d'octubre. Mateo ha visitat avui els estudis de SER Catalunya i al Què T'hi Jugues ha explicat que mai hauria pensat que participaria en un espectacle basat en el millor futbolista de la història: "Mai m'hauria imaginat fer un show sobre Leo Messi. És complicat barrejar el futbol amb el circ però, sincerament, el resultat està sent increïble". Messi és un artista amb la pilota, i així ho creuen també els professionals del món de l'espectacle, com el Mateo: "Leo és un malabarista sobre el terreny de joc. Només cal veure el que fa i les seves últimes actuacions. L'altre dia fa marcar dos gols de falta, qui hi ha que pugui fer això? Ningú. És únic, imparable. Al món del circ seria un mac, sempre et sorprèn", ha explicat.

Preguntat sobre la visita del crack argentí el dia de l'estrena mundial de l'espectacle, Mateo ha revelat la conversa amb un Messi entusiasmat amb el que va veure: "Va venir a fer-se la foto amb tots els artistes i em va dir: 'che, sos grosso, me cagué de la risa". L'espectacle Messi 10 Cirque du Soleil es podrà veure a Barcelona fins el 4 de gener, i després marxarà de gira mundial i aterrarà a Buenos Aires, la capital de l'Argentina. Al marge de l'obra, també ha tingut molt d'èxit el Messi Challenge, un conjunt d'activitats fora del circ on a través de la pilota pots intentar imitar les habilitats de Leo Messi.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00