Sociedad

L'estació de la Zona Franca de L10S del metro s'inaugurarà el primer trimestre de 2020

La Generalitat està fent els últims retocs en aquesta estació situada al carrer A, la primera situada en un viaducte

Mònica Peinado CADENA SER

Barcelona

La Generalitat està enllestint els últims treballs per inaugurar l’estació de metro de Zona Franca durant el primer trimestre de l’any que ve. És una de les estacions que encara queden per posar en servei a la Línia 10 Sud. I és la primera de tota la xarxa que està elevada, situada en un viaducte que recorre el carrer A.

El conseller de Territori, Damià Calvet, ha explicat que 3.600 viatgers al dia utilitzaran aquesta estació de metro. Una infraestructura que, segons Calvet, "servirà molt per l'economia productiva del país" per la seva proximitat al Port, la Zona d'Activitat Logística i l'espai industrial i de serveis de la Zona Franca.

Entre els beneficiats de la posada en marxa d’aquesta estació estan els treballadors de TMB i de l’Àrea Metropolitana que tenen cotxeres i oficines en aquesta zona.

El conseller de Territori ha destacat que es pugui posar en funcionament aquesta infraestructura malgrat les dificultats econòmiques. Per acabar d’enllestir aquesta estació s’han hagut d’invertir 3,5 milions d'euros que s'han obtingut dels sobrants d'altres projectes. Ara falten 11 milions més per poder posar en funcionament les altres tres estacions del viaducte que recorre el carrer A de la Zona Franca.

D’altra banda, el dissabte 23 de novembre està previst que es posi en servei l'estació de la ciutat de la justícia també de la línia 10 del metro.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00