Sociedad

Fiets i adolescents es converteixen en diputats per un dia per defensar els Drets de la Infància

La Convenció de Drets de la Infància afronta el 30 aniversari de la seva aprovació.

Els joves de Menorca participants de la jornada / Ajuntament de Maó

Mahón

Fiets i adolescents de les Illes s’han convertit aquest dimecres, en diputats per un dia en la vuitena edició de Parlament Infantil, que enguany tracta sobre els drets de la infància sota el títol 'Per a mi i per als meus companys'.

A la sala de plens del Parlament els fiets han exposat els seus manifestos, propostes i demandes vinculades als diferents drets recollits en la Convenció de Drets de la Infància, en el marc del 30 aniversari de la seva aprovació.

La quota menorquina ha anat a càrrec del Consell infantil de Maó i Ciutadella que, mitjançant un telenotícies simulat ambientat en l’any 1989, han explicat com era la situació dels infants ara fa 30 anys.

En aquesta edició de Parlament Infantil participen els consells infantils de deu municipis a Balears reconeguts per Unicef com 'Ciutats Amigues de la Infància', el Consell infantil de Consell de Mallorca i dos centres educatius.

Aquesta activitat s'emmarca en la proposta que s'ha llançat des de l'Unicef per reflexionar sobre la necessitat de conèixer i reivindicar el compliment dels 54 articles que reafirmen els drets infantils a la Convenció.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00