Deportes

Pols al 'Què t'hi Jugues!'

La Sonia Miras i la Desiré Aliagas visiten els estudis de SER Catalunya per parlar d'un esport (Lluita de Braços) on la principal potència a Espanya és Catalunya

Pols al 'Què t'hi Jugues!'

Pols al 'Què t'hi Jugues!'

10:30

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1574261361103/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Aquest dimecres han passat pel programa 'Què t'hi Jugues!' dues de les representants del Mundial de Lluita de Braços que es va celebrar fa dues setmanes a Romania. Es tracta de la Sonia Miras, qui va aconseguir en la categoria Senior Women de 65 kg el desè lloc amb l’esquerra i el setè amb la dreta, i la Desiré Aliagas, que en la categoria sub-junior de 60 kg va aconseguir el tercer lloc amb el braç esquerre i quart amb el dret.

Cap de les dues ha defugit a les múltiples preguntes del programa i han deixat molt clar que en aquest esport "no només és important tenir força" sinó que també "són necessàries certes nocions tècniques relacionades amb la posició del cos" i, sobretot, de "la mà a l’hora de fer la força".

A més, la Sonia Miras ha comentat que "la rapidesa també és important perquè algú pot ser més fort que ella, però si ella ataca abans és molt possible que guanyi". A tot això, han explicat que una lluita de habitualment dura 1 segon.

A part, Sonia i Desiré han explicat que "Catalunya és la Comunitat Autònoma on la Lluita de Braços és més potent de tota Espanya".

A les xarxes del 'Què t'hi Jugues!' podeu recuperar el pols que li han fet al Cristóbal.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00