Deportes
Ramón Calderón

"Florentino es una persona tan pobre que solo tiene dinero"

"Tiene en el club a la persona que falsificó los votos a favor del candidato que apoyó en aquellas elecciones, y a los dos periodistas condenados por calumnias contra mí"

Ramón Calderón al 'Què t'hi Jugues!': “Florentino es tan pobre que solo tiene dinero"

Ramón Calderón al 'Què t'hi Jugues!': “Florentino es tan pobre que solo tiene dinero"

14:04

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1574345107344/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Ramón Calderón, expresident del Real Madrid, ha respost al Què t’hi jugues! de SER Catalunya a les paraules de Florentino Pérez a la darrera assemblea de compromissaris del club blanc. L’actual president del Madrid va dir en referència a Calderón, sense anomenar-lo, que “havia utilitzat la trampa” per ser president.

Calderón respon que Florentino “menteix sabent que menteix” i fa èmfasi que Pérez manté al club tres persones relacionades amb aquell cas: “la persona que va falsificar els vots a favor del candidat que recolzava Florentino, i que ha estat condemnat a 2 anys de presó que no ha complert perquè va arribar a un pacte amb el fiscal” i també “dos periodistes condemnats per delictes de calúmnies contra la meva persona”, i considera “vergonyoses, intolerables i inadmisibles” les paraules de Florentino.

L’expresident blanc també ha valorat la fotografia de Gareth Bale amb la bandera de Gal·les que ha ofès els seguidors del Madrid. Per Calderón, s’hauria interpretat com “una broma” si el rendiment del gal·lès fos bo. Descarta que la pancarta vagi dirigida a Mijatovic, el director esportiu del Madrid en época de Calderón, i ha afegit que arribat aquest punt el club no té més remei treure-se’l de sobre: “no és fàcil, a mi em va passar el mateix amb Robinho”, ha conclòs.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00