Últimas noticias Hemeroteca

Viernes, 06 de Diciembre de 2019

Otras localidades

Rècord de congressos a Barcelona

Segons Turisme de Barcelona, malgrat la incertesa política i les protestes contra la sentència de l'1 d'Octubre, l'any es tancarà amb més de 2.000 congressos i convencions a la ciutat

Un moment del Congrés Anual de la Societat Europea de Medicina Nuclear celebrat a Barcelona el passat mes d'octubre /

Aquestes bones xifres permeten a Barcelona recuperar els alts registres congressuals de l’any 2017. L’any passat se’n van fer menys però enguany s’estan batent tots els records previs. Sobretot Barcelona és líder pel que fa als congressos de salut. A la capitat catalana s’han celebrat 4 dels 5 més importants del món, entre ells el de cardiologia, l’ESMO o el de càncer de pulmó.

Cap afectació pels aldarulls

Les dades d’enguany ni previsiblement les de l’any vinent no patiran cap afectació pels aldarulls que van tenir lloc després de la sentència, segons Turisme de Barcelona. Diuen que aquella setmana hi va haver un descens de les pernoctacions però no s’han cancel·lat congressos ni convencions futures a la ciutat. Al contrari, en aquests moments treballen amb 127 noves candidatures de cara als propers anys. Encara no hi ha xifres tancades del 2019, però l’impacte econòmic que deixaran els congressos a Barcelona superarà els 2.000 milions d’euros de l’any passat.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?