Deportes

Bojan: "Hem d'ajudar a construir el camí d'Ansu Fati"

L'ex jugador del FC Barcelona, ara a les files del Impact de Montreal, passa pels micròfons del 'Què t'hi Jugues!'

'Què t'hi Jugues!' (25/11/2019)

'Què t'hi Jugues!' (25/11/2019)

51:26

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1574687479753/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Bojan Krkic ha visitat els estudis de SER Catalunya per ser entrevistat al programa 'Què t'hi Jugues!'. L'ara jugador de l'Impact de Montreal (de la MLS), ha parlat sobre l'actualitat blaugrana, la seva nova aventura al Canadà i també sobre els seus imborrables records com a jugador del Barça. Precisament, al voltant del seu hipotètic retorn al FC Barcelona, Bojan ha estat molt clar: "Al Barça estan els millors jugadors del món i has de fer molts mèrits per estar-hi, no es pot tornar per tornar. Sóc conscient que aquests mèrits per tornar encara no els he fet, tot i que estic orgullós dels quatre anys que vaig viure al primer equip del Barça. Ara tinc 29 anys i segueixo amb molta ambició per seguir competint al màxim."

Què t'hi Jugues!

L'actual Barça

"Veig tots els partits del Barça. Estem molt mal acostumats, hem arribat a veure un nivell que cap afició ha pogut veure. Ha sigut un bloc, amb gent de casa, que ha durat 10-15 anys i que ha aportat molts èxits. El Barça no hauria de perdre mai la idenditat, però ara s'està adaptant a un nou futbol i a uns rivals que cada vegada són més competitius i estan més preparats. Tenim jugadors i estructura, s’ha de confiar que aquest Barça arribarà al tram final amb opcions a tot".

Leo Messi

"A Messi no li veig el final. Cada any continua estant bé físicament, marcant gols, fent assistències i sent important pel Barça".

Ansu Fati

"A aquesta edat no estàs preparat per controlar els factors externs, però sí per competir i ell ha demostrat que està capacitat per jugar al Barça. Se l’ha d’ajudar a construir aquest camí, se l’ha de fer disfrutar i, sobretot, ha de jugar. L'altre dia Kluivert va dir que si no juga al primer equip, hauria de jugar amb el filial... Hi estic totalment d'acord".

Hazard

"Té un problema de mentalitat i actitud. Com a jugador és determinant i estic convençut que, quan ell vulgui, arribarà el seu moment, serà decisiu i serà el seu any".

El gol anul·lat contra l'Inter (Champions 09/10)

"M'hagués canviat la vida, però si no va passar és perquè així havia de ser."

Henry d'entrenador

"Estic molt content que sigui el meu entrenador a l'Impact Montreal, per mi va ser un company molt especial, em va ajudar molt. Ell va ser company meu, va ser davanter i això m’agrada molt".

Recomanes la MLS a Luis Suárez?

"És una lliga que m’ha sorprès el seu nivell. Està creixent, hi ha molt públic. Considero que seria un bon lloc per ell si decideix anar-hi"

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00