Deportes

Eriksen va estar molt a prop de fitxar pel Barça

Albert Capellas, actual seleccionador sub 21 de Dinamarca i ex entrenador al Borussia i a La Masia, ha explicat que "per 2 milions d'euros" el jugador danès no va ser blaugrana amb 15 anys

Albert Capellas: "Erikssen va poder fitxar pel Barça amb 15 anys"

Albert Capellas: "Erikssen va poder fitxar pel Barça amb 15 anys"

05:10

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1574860510831/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Albert Capellas, actual seleccionador sub21 de Dinamarca i ex entrenador al Borussia Dortmund o al Barça, ha passat pels micròfons del 'Què t'hi Jugues!' per analitzar la visita del Borussia al Camp Nou i d'altres noms propis com els de Dembélé o el danès Eriksen.

L’Albert Capellas va estar durant uns mesos al staff tècnic del Borussia de Dortmund, era l’assistent de Peter Bosz a l’equip on era jugador Ousmane Dembelé. Capellas, que coneix bé a Dembelé, té bon record del francès: “No és difícil de portar Dembelé. És un noi tranquil i tímid”.

Sobre el joc de l’actual plantilla barcelonista és contundent: “Al Barça hem tingut etapes de molt bon futbol i estem molt mal acostumats. Si has descobert que és possible, és normal que es vulgui mantenir”.

El 'no fitxatge' d'Eriksen pel Barça

Capellas, coneixedor del futbol danès, ens ha explicat que Eriksen (jugador del Tottenham) va a estar molt a prop de fitxar pel futbol base del Barça: “Vaig fer un clínic a Dinamarca i em van dir que l'Eriksen, que tenia 15 anys, era dels millors jugadors que tenien a les categories inferiors. Va venir a Barcelona a fer unes proves i i el Barça se’l va voler quedar, però el seu club, l’Odense, va demanar 2 milions d’euros”. Segon ens explica el propi Capellas, "en aquella època no es pagaven aquestes xifres per jugadors de 15 anys i el Barça no va voler pagar els 2 milions". Poc després va acabar fitxant per l’Ajax per 1 milió d’euros.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00