Últimas noticias Hemeroteca

Domingo, 15 de Diciembre de 2019

Otras localidades

El Govern estudia transferir el control de l'aigua als Consells Insulars

És la principal novetat de la Conferència de Presidents celebrada en Ciutadella

Els presidents dels Consells Insulars i Francina Armengol volen una gestió més coordinada de l'aigua a Balears. /

La Conferència de Presidents celebrada a Menorca aquesta setmana ha acordat assolir un pacte sobre la gestió de l’aigua que integri totes les institucions implicades en el cicle de l’aigua a les Illes Balears. El conseller de Medi Ambient i Territori, Miquel Mir, ha exposat a la reunió que l’objectiu és millorar la coordinació i prioritzar les actuacions de cada institució en matèria de sanejament i depuració.

Per la seva banda, la presidenta del Govern, Francina Armengol ha destacat que aquestes trobades s'han convertit ja en una rutina més i un espai més de diàleg i comunicació, advocant per la importància des de la singularitat de cada illa, tenir la mateixa estratègia i anar cap a un mateix objectiu, reforçant la col·laboració i coordinació entre les institucions.

Armengol ha explicat l'Agenda Balears 2030 als màxims dirigents dels Consells Insulars. Aquesta iniciativa es va presentar la setmana passada a Palma i aquest dijous es celebra la primera taula. Segons Armengol s'aposta per la necessitat d'implicar també als consells en la posada en marxa dels objectius marcats i estendre la fórmula de diàleg social i de col·laboració institucional que va donar èxit la passada legislatura.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?