Últimas noticias Hemeroteca

Domingo, 15 de Diciembre de 2019

Otras localidades

Pérez de Vargas: "Un PSG-Barça és molt motivant"

El porter del Barça d'Handbol passa pels micròfons del 'Què t'hi Jugues!' abans del decisiu partit de diumenga a París

Gonzalo Pérez de Vargas, porter del Barça d'handbol ha passat pels micròfons del 'Què t'hi Jugues!' en la prèvia del partidàs de diumenge a la pista del PSG. Un partit en què, de guanyar, els blaugranes podrien deixar molt ben encaminada la seva classificació directa als 1/4 de final de la Champions League. Sobre aquest aspecte, Pérez de Vargas ha estat molt clar: "Anem a París amb la intenció d'anar a guanyar, fa dues o tres temporades que el PSG no perd a casa i això diu de la dificultat d'aquest partit però crec que estem en condicions de fer-ho. Si guanyem, per calendari, podria dir-te que seria molt difícil que perdem la primera plaça de grup, per tant seria un pas molt important per passar directes als 1/4 de final de la Champions".

Sobre el PSG, rival dels blaugranes aquest cap de setmana, ha afegit que es trobaran a un dels millors equips del món: "Si et fixes jugador per jugador tenen la millor plantilla. Això sí, si només et motiva el Karabatic tindríem un problema. Tenen molts altres jugadors que coneixem i que són els millors del planeta. Un PSG-Barça en sí ja és molt motivant".

Una de les curiositats de l'entrevista ha estat escoltar el seu gran nivell de català: "Són molts anys. L'esforç no és tan gran com sembla, és una llengua més i crec que per adaptar-te a un lloc és la millor manera de començar." Recordem que Pérez de Vargas és de Toledo.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?