Últimas noticias Hemeroteca

Viernes, 06 de Diciembre de 2019

Otras localidades

Girona engega la campanya de fred

L'Ajuntament posa a disposició una cinquantena de llits per a persones sense sotre i forma als voluntaris que els acompanyen durant la nit

Una voluntària de Som Sostre amb un sense sostre a Girona /

Els voluntaris han fet un curs de formació amb professionals, on els han ensenyat a gestionar problemes i situacions conflictives, així com a comunicar-se amb persones que tenen addiccions o altres malalties mentals.

L’Ajuntament de Girona comença avui dilluns aquesta campanya. Ofereix allotjament, a l’antic edifici de la UNED, perquè una cinquantena de persones hi puguin dormir, tot i que l’any passat alguna nit van arribar a ser una seixantena.

La regidora de Serveis Socials Núria Pi diu que l’hivern passat en el moment d’entrada, a les 21h es van trobar amb alguna incidència i, per això, també hi haurà vigilants de seguretat fins a les 11 de la nit.

L’objectiu d’aquest allotjament és aïllar del fred extrem a les persones sense sostre. La campanya de fred s’ha posat en marxa avui i durarà fins el 31 de març. Les persones que hi vagin podran estar-hi des de les nou del vespre a les 8 del matí.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?